KONGRES: 29. LISTOPADA U HOTELU SHERATON, ZAGREB

VEĆ 12. GODINU ZAREDOM...

Nagrada za najbolji rad mladih oftalmologa...

 

Kongresi


Poštovane kolegice i kolege,

Pozivam Vas da sudjelujete na 12. godišnjem kongresu Hrvatskog društva za kirurgiju katarakte i refraktivnu kirurgiju (CSCRS), koji će se održati u Zagrebu, u Hotelu Sheraton, 29. listopada 2016. godine.


Ove godine organiziramo jednodnevni kongres tijekom kojeg ćemo predstaviti najnovija dostignuća na području bolesti mrežnice, refraktivne kirurgije, glaukoma, katarakte i refraktivne izmjene leće.

U suradnji s “Videocatarattarefrattiva” simpozijem koji organizira prof. Lucio Burratto iz Milana, organizirat ćemo u subotu, 29. listopada, u 15.00 sati, “Live Surgery”, direkni prijenos operacija kirurga Specijalne bolnice za oftalmologiju “Svjetlost” u Milano i Sheraton. Riječ je o zajedničkom “live” simpoziju Milana i još 4 europska grada. Od 16.30 do 17.30 sati u ovom simpoziju sa izravnim prijenosom sudjelovati će kirurzi iz drugih ustanova, a njihove operacije prenosit će se iz Klinike Svjetlost u Hotel Sheraton.

Tijekom kongresa organizirat će se i tzv. „WET LAB“, operacije na umjetnim očima gdje možete vježbati i učiti operacije katarakte.

Zaklada profs. drs. Ljiljana Zergollern Čupak i Krešimir Čupak i ove godine dodjeljuju nagradu za najbolji rad mladih oftalmologa te pozivamo oftalmologe i specijalizante oftalmologije mlađe od 35 godina da prijave svoje radove.

Registracija za sudjelovanje je 750 kuna (100 €), a specijalizanti i članovi CSCRS plaćaju povlaštenu kotizaciju od 500 kn (70 €). Na dan kongresa, kotizacija iznosi 1000 kn (135 €). Preliminarni program, rezervacija smještaja, prijava sudjelovanja i sažetaka bit će dostupni od 26.9.2016. na našoj web stranici www.cscrs.hr .

S poštovanjem,

predsjednik CSCRS

Prof. Nikica Gabrić, MD PhD